Vieno atsitiktinio elemento atrama - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjamas atsitiktinis elementas, įgyjantis reikšmes daugiamatėje analizinių funkcijų erdvėje ir įrodoma, jog šio elemento atrama yra visa minėta erdvė.