Informacijos šaltinių apie Lietuvos vaikų įgimtų anomalijų paplitimų palyginamoji analizė - Židanavičiūtė, Jurgita; Radavičius, Marijus; Sušinskas, Jurgis; Utkus, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.