Liekanų empirinės charakteristinės funkcijos konvergavimas - Maniušis, Vytautas; Račkauskas, Alfredas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Ištirtas AR(p) modelio regresijos liekanų empirinio charakteristinio proceso konvergavimas Hiolderio erdvėse. Rezultatai pritaikyti autoregresijos sąlyginiam simetriškumui tikrinti.