Atstatymo funkcijos įverčio asimptotinis skirstinys - Bagdonavičius, Vilijandas; Bikelis, Algimantas; Kazakevičius, Vytautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Patikimumo teorijos modeliuose, kuriuose sugedusios detalės pakeičiamos naujomis, daugelis patikimumo charakteristikų išreiškiamos per atstatymo funkciją. Šiame straipsnyje pasiūlytas atstatymo funkcijos įvertis ir apskaičiuota to įverčio reikšmės tam tikrame taške asimptotinė dispersija.