Semantinės lentelės su prefiksais žinojimo logikos praplėtimui - Sakalauskaitė, Jūratė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Darbe pateikiamas semantinių lentelių su prefiksais skaičiavimas daugelio modalumų žinojimo logikos tam tikram praplėtimui. Įrodomas šio skaičiavimo neprieštaringumas bei pilnumas.