Išsprendžiamoji procedūra išplėstam minisferiniam FTL su lygybe fragmentui - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Pasiūlyta dedukcija pagrįsta išprendžiamoji procedūra išplėstam minisferiniam pirmos eilės tiesinio laiko logikos (FT L) su lygybe fragmentui. Pasiūlyta išprendžiamoji procedura yra korektiška ir pilna.