Apie kai kurias simetriško daugianario savybes - Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Darbe nagrinėjamos homogeninių simetriškų daugianarių sekų savybės. Nustatytas ryšys tarp šitų sekų ir logaritmiškai iškilių sekų teigiamų skaičių.