Apie naujos dzeta funkcijos nulius - Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Straipsnyje nagrinėjama nauja dzeta funkcija R(s; k/(4l)) =∑∞n=1 r(n)/ns exp (2π in (k/(4l))), kur k ir l tokie teigiami sveikieji skaičiai, kad k ir 4l yra tarpusavyje pirminiai, r(n) žymi skaičių būdų, kuriais teigiamą sveiką skaičių n galima išreikšti dviejų sveikųjų skaičių kvadratų suma, ir įrodoma šios funkcijos netrivialiųjų nulių skaičiaus asimptotinė formulė.