Kai kurių aritmetinių funkcijų lokalusis elgesys - Šiaulys, Jonas; Stepanauskas, Gediminas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Darbe gauti lokaliosios ir l2 metrikos įverčiai tarp adityviųjų funkcijų sekos skirstinio ir Puasono skirstinio su pastoviu parametru.