Apie s-mačio toro emdomorfizmų tolygų pasiskirstymą, II - Kryžienė, Birutė; Misevičius, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Straipsnis yra [3] darbo tęsinys. Įrodoma, kad tolygus pasiskirstymas galioja esant skirtingoms, negu minėtame straipsnyje sąlygoms. Parametrinei kreivei, nusakytai (1) formule ir funkcijomis pi (t), i = 1, . . . , s, tenkinančiomis (2) sąlygą, įrodoma teorema.