Ryšys tarp kvaziciklinių ir sankabos kodų - Skersys, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Parodome, kad kiekvienas kvaziciklinis kodas gali būti išreikštas kaip vidinio tiesinio kodo ir išorinio Fq-ciklinio kodo sankabos kodas, tiriame jų savybes.