Diskrečios ribinės teoremos su svoriu bendriesiems Dirichlet polinomams - Macaitienė, Renata (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Įrodytos diskrečios ribinės teoremos su svoriu bendriesiems Dirichlet polinomams silpno matų konvergavimo prasme. Pateiktas išreikštinis ribinių matų pavidalas. Gauti rezultatai apibendrina autorės teoremas, kai svorio funkcija w(u) = 1.