Apie periodinės dzeta funkcijos kvadrato vidurkį - Kačėnas, Audrius; Šiaučiūnas, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Gauta periodinės dzeta funkcijos antrojo momento asimptotika arti kritinės tiesės.