Stochastinės diferencialinės lygtys su blogais koeficientais: silpnosios aproksimacijos - Lenkšas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Yra žinoma, kad esant pakankamai geriems stochastinės diferencialinės lygties koeficientams b ir σ bei pakankamai glodžioms funkcijoms f, silpnoji Eulerio aproksimacija yra pirmosios eilės. Nelabai aišku ar eilė lieka lygi vienetui, jei koeficientai yra „blogi" (nėra pakankamai glodūs). Pasinaudojant [1] straipsnyje gautu rezultatu, Eulerio schema modifikuojama taip, kad ir tokiems koeficientams esant, gautoji schema būtų pirmosios eilės silpnoji stochastinės diferencialinės lygties aproksimacija.