Hiolderinė FCRT tiesiniams procesams - Juodis, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Nagrinėjami tiesiniai procesai su plačia klase filtrų. Įrodoma FCRT Hiolderio erdvėje su standartiniais momentiniais reikalavimais.