Tirpalų mišinių koncentracijų klasifikavimas - Baronas, Romas; Ivanauskas, Feliksas; Maslovskis, Romualdas; Vaitkus, Pranas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Darbe aprašytas biojutiklio signalo klasifikatoriaus modelis. Sukonstruotas klasifikatorius pritaikytas duomenims, gautiems eksperimentų metu ir modeliuojant biojutiklio veiksmą su kompiuteriu.