Senėjimo modelio parametrų vertinimas naudojant Bajeso metodą - Augutis, Juozas; Žutautaitė, Inga; Augutienė, Elvyra (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas jungtinių tikimybinių skirstinių porų taikymas patikimumo parametrų įvertinimui Bajeso rekurentinėje formulėje. Sudarytas algoritmas senėjimo modelio parametrų panaudojant Bajeso formulę, ir pateiktas šio algoritmo taikymo skaitinis pavyzdys.