Išeminio insulto srities lokalizavimas kompiuterinėse tomogramose panaudojant apriorinę informaciją - Krylovas, Aleksandras; Štikonienė, Olga; Čiegis, Raimondas; Meilūnas, Mečislavas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Santraukos nėra.