Normaliosios ir integruojamosios parabolinio tipo metrinės (φ, ξ, η, g, λ)-struktūros parabolinių integruojamųjų (F , G)-daugdarų hiperpaviršiuose - Baškienė, Angelė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Santraukos nėra