Pirminių skaičių indikatorių sumų skirstiniai skirtingų dažnių atžvilgiu - Šiaulys, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Darbe charakterizuotos stipriai adityviųjų funkcijų sekos, kurių ribiniai skirstiniai įprasto ir logaritminio dažnio atžvilgiu sutampa. Nagrinėjamos stipriai adityviosios funkcijos su reikšmėmis pirminiuose skaičiuose lygiomis nuliui arba vienetui.