Apie periodinės dzeta funkcijos ketvirtąjį momentą - Šiaučiūnas, Darius; Laurutis, Algimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje gautas periodinės dzeta funkcijos ketvirtojo momento įvertis kritinėje tiesėje, kai periodo ilgis k yra pirminis skaičius.