Ryšys tarp kvaziciklinių kodų ir sankabos kodų pėdsakų - Skersys, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Parodome, koks egzistuoja ryšys tarp kvaziciklinio kodo, apriboto tam tikra aibe, ir jo išorinio kodo pėdsako.