Kartotinio logaritmo dėsnis Evenso formulei - Norldinienė, Jolita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas kombinatorinių struktūrų, aprašytų Evenso formule, stiprusis konvergavimas, įrodytas kartotinio logaritmo dėsnis.