Nukleotidų sekų vizualizacija - Rekašius, Tomas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame darbe apžvelgiami genetinių sekų ir jų tyrimų rezultatų vizualizavimo uždaviniai ir su jais susijusios problemos. Pateikiamas binarinių kodų išrikiavimo ant tiesės metodas ir juo paremta „genomo parašo“ modifikacija.