Sistemos su vėlavimais ir struktūros matrica su tikrinėmis reikšmėmis vienetiniame apskritime analizinis tyrimas - Leonaitė, Gintarė; Rimas, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Santraukos nėra.