Įrodymų specializacija modalumo logikai S5 - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Pateikta korektiška ir pilna specializacija sekvenciniam skaičiavimui modalumo logikai S5. Pasiūlytas specializuotas skaičiavimas įgalina gauti išprendžiamąją procedūrą, kurios realizacijoje nėra ciklų.