Sekvencinis skaičiavimas hibridinei logikai - Norgėla, Stanislovas; Šalaviejienė, Anželika (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Nagrinėjamos grynosios hibridinės logikos formulės, kuriose neigimas yra tik prieš nominalus. Aprašytas sekvencinis skaičiavimas su tuščiu sukcedentu, kuriame tėra tik dvi taisyklės nominalams.