Sekvencinio skaičiavimo panaudojimas BDI agentų realizavimui - Birstunas, Adomas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Pateikta bendra BDI agento realizavimo schema. Parodyta kaip tam tikrų dalių realizavimui gali būti panaudotas sekvencinis skaičiavimas. Pasiūlyta, kaip galima realizuoti lankstesnę funkciją filter.