Matematika verslo ir vadybos studijose - Saldauskienė, Jovita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Straipsnyje nagrinėjamos matematikos ir statistikos dalykų dėstymo Lietuvos kolegijose problemos, dalykų programos, ugdomos profesinės kompetencijos. Atlikta analizė atskleidžia tolesnes studijų kokybės tobulinimo paieškos kryptis.