2005 m. Lietuvos moksleivių matematikos olimpiados uždavinių analizė - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Straipsnyje pateikiamos LIV Lietuvos moksleivių matematikos olimpiados (Visaginas, 2005–03–31) uždavinių sąlygos, sprendimas bei analizė.