Tarpdisciplininio bendradarbiavimo aspektai rengiant informacinių technologijų specialistus - Butrimienė, Edita; Statkevičienė, Vida; Marčiulynienė, Rita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Straipsnyje analizuojama, ar tarpdisciplininis bendradarbiavimas įtakoja studentų mokymosi rezultatus, ar toks bendradarbiavimas padeda parengti specialistą, kuris galėtų dirbti naujoje – žinių visuomenės aplinkoje, skatinančioje projektinį darbą nuolat kintančiose komandose. Aptariama 3 metų patirtis taikant tarpdisciplininį bendradarbiavimą mokant VDU Informatikos fakulteto ir VDA Kauno dailės instituto studentus. Taip pat aptariami kai kurie tarpdisciplininio bendradarbiavimo mokantis tyrimo rezultatai, pačių studentų vertinimai.