Matematikos studijų samprata ir sėkmė Vilniaus pedagoginiame universitete - Banys, Jonas; Griniuvienė, Liucija; Naudžiūnienė, Vanda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame straipsnyje nagrinėjamos komplektavimo ir studijų problemos Vilniaus pedagoginio universiteto Matematikos ir informatikos fakultete.