Rymano dzeta funkcijos kvadrato Melino tranformacijos kritinėje juostoje - Stoncelis, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Gautas Rymano dzeta funkcijos kvadrato Melino transformacijos kritinėje juostoje analizinis pratęsimas į kairę nuo vienetinės tiesės.