Penktos klasės matematikos olimpiadų užduočių sprendimo rezultatų analizė - Piaseckienė, Karolina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Straipsnyje pateikiama Šiaulių m. (II-ojo etapo) 5-os klasės mokinių matematikos olimpiadų (2015–2018 m.) užduočių sprendimo rezultatų analizė.