Atvejo analizės metodo taikymas matematikos dėstyme - Mačėnaitė, Loreta (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Šiame straipsnyje pristatomas atvejo analizės metodas ir jo taikymas matematikos mokymosi procese.