Patikslinta greitoji sąsūka - Pupeikis, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Tariama, kad taikant diskrečiąją Furjė transformaciją, signalo atskaitų apdorojimui skaitmeniškai, kai kurios jo atskaitos esti jutiklių, veikiančių laiku, pakeičiamos naujomis atskaitomis. Būtina kiekvienai naujai atsiunčiamai atskaitai skaičiuoti naują sistemos išėjimą. Siūloma neperskaičiuoti išėjimo spektrą naujai, o jį modifikuoti rekurentiškai, žymiai sutaupant aritmetinių operacijų skaičių. Pateiktas sąsūkos skaičiavimo įprastiniu ir rekurentiniu būdais diskrečiąja Furjė transformacija pavyzdys.