Diskrečioji ribinė teorema periodinei Hurvico dzeta funkcijai - Rimkevičienė, Audronė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje įrodyta diskretaus tipo ribinė teorema, silpnojo tikimybinių matų konvergavimo prasme, periodinei Hurvico dzeta funkcijai kompleksinėje plokštumoje.