Oilerio–Maskeronio konstanta mokykloje - Mačys, Juozas Juvencijus; Sušinskas, Jurgis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Pademonstruota, kaip apie Oilerio–Maskeronio konstantą (kitaip – Oilerio konstantą γ) galima kalbėti mokykloje. Aptarti du tokio kalbėjimo būdai – vienas, kai naudojamasi ribos ir logaritmo sąvokomis, ir kitas – kai naudojamasi tik elementariomis žiniomis apie sekas. Patariama, kaip įsiminti pirmuosius tris dešimtainius konstantos ženklus.