Didieji nuokrypiai mišriam sudėtiniam Puasono procesui - Kasparavičiūtė, Aurelija; Deltuvienė, Dovilė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Šiame darbe yra nagrinėjama sudėtinio mišraus Puasono proceso normalioji aproksimacija didžiųjų nuokrypių Kramero ir laipsninėse Liniko zonose, taikant kumuliantų metodą.