Sekvencinės sistemos PTL logikai - Alonderis, Romas; Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje nagrinėjami trys sekvenciniai skaičiavimai skirti propozicinei tiesinio laiko logikai. Sintaksiniu būdu įrodytas šių skaičiavimų ekvivalentumas.