Pastabos apie matematikos ir fizikos mokymo istorines koncepcines sroves - Pisano, Raffaele (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Remdamasis paskutiniais savo mokslo (fizikos ir matematikos) istorijos ir epistemologijos tyrimais bei moksliniu patyrimu, kurį įgijau dėstydamas fiziką ir matematiką, šiame straipsnyje aš trumpai nagrinėju mokslo istorijos vaidmenį fizikos ir matematikos mokymo srityje. Taip pat pateikiu, kai kuriuos samprotavimus apie matematikos, fizikos ir logikos istorijos ir mokymo proceso sąryšį.