Aukštesniųjų laipsnių lygtys - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2019)
Nagrinėjama sudėtinga dviejų lygčių sistema. Sprendžiant paliečiama visa aukštesniųjų laipsnių lygčių teorija. Aptariami panašių uždavinių sprendimo būdai.