Minimalių oro temperatūrų Lietuvoje skirstinys - Jokimaitis, Arvydas; Petronaitis, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2019)
Straipsnyje rastas minimaliu oro temperaturu skirstinio ivertis, ivertinta apatine oro temperaturos rekordo riba.