Lokalinės ribinės teoremos Borveino algoritmo koeﬁcientams įrodymas santykio metodu - Belovas, Igoris (Lietuvos matematikos rinkinys, 2019)
Straipsnyje yra tęsiamas modiﬁkuoto Borveino metodo Rymano dzeta funkci-jos reikšmių skaičiavimui tyrimas. Yra pateikiamas naujas lokalinės ribinės teoremos metodo koeﬁcientams įrodymas, taikant Prošano santykio metodą.