Z kartos vaikų matematikos mokymo(si) organizavimo problemos - Novikienė, Regina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje, atsižvelgiant į Z kartos vaikų ypatumus, pasiūlytas matematikos mokymo(si) modelis ir išryškintos problemos, trukdančios jį realizuoti.