Maksimalių oro temperatūrų skirstinio analizė - Jokimaitis, Arvydas; Petronaitis, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje rastas maksimalių oro temperatūrų skirstinio įvertis, įvertinta viršutinė temperatūros rekordo riba ir nustatytas rekordo rangas.