Kriterijų svorių balansavimas taikant Kemeny medianą - Krylovas, Aleksandras; Kosareva, Natalja (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Pasiūlytas straipsnyje svorių balansavimo metodas leidžia spręsti daugiakriterinių vertinimų uždavinius, kai nagrinėjami objektai vertinami dviejų arba daugiau rūšių kriterijais, kurie nėra kiekybiškai suderinti tarpusavyje. Kriterijų svoriai balansuojami sprendžiant sąlyginio optimizavimo uždavinius, kurių sąlygos apibrėžiamos naudojant Kemeny medianą.