2014 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Jakaitytė, Eglė; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Straipsnyje aptariami 2014 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.