Daugiamačių skaitinių masyvų vizualizavimas kietakūniais objektais - Ramašauskas, Olegas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnis yra skirtas matematikos ir informatikos studijų dalykų supratimo pagilinimui trimatės kompiuterinės grafikos aplinkoje. Darbe aprašytas daugiamačių skaitinių masyvų vizualizavimas naudojant objektinio programavimo priemones. Metodas leidžia iš daugiamačiuose skaitiniuose masyvuose saugomų duomenų simuliuoti virtualiosios realybės produktus. Parodyta kita galimybė modeliuoti erdvinius vizualinius objektus taikant naujus skaičiuojamosios matematikos programų paketus.