Kai kurie magistrantų ir doktorantų literatūros apžvalgų rašymo metodiniai aspektai - Miliauskaitė, Jolanta; Čaplinskas, Albertas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnis yra metodinio pobūdžio. Jo paskirtis dvejopa. Viena vertus, apibendrinant ilgametę darbo patirtį, įgytą dirbant su magistrantais ir doktorantais įvairiuose Lietuvos universitetuose, straipsnyje aptariamos informatikos ir informatikos inžinerijos specialybių studentų daromos tipinės klaidos bei kitos jiems iškylančios problemos. Kita vertus, straipsnyje trumpai aptariama nauja literatūros apžvalgų rašymo metodika – sisteminė literatūros apžvalga, sunkumai, kylantys ją naudojant ir tuos sunkumus padedančios spręsti priemonės.